Een plek in beweging

De Locatie

DC Drunen is gelegen in de regio Tilburg-Waalwijk, in 2022 opnieuw aangemerkt als Nummer Eén Logistieke Hotspot van Nederland. Een plek waar vele dienstverleners zich graag vestigen. Maar tot op heden gold ook hier: de vraag overstijgt het aanbod. Daarin komt nu verandering. Wie zoekt naar een kwalitatief hoogwaardige logistieke locatie heeft binnenkort een unieke kans. Beschikbaar vanaf voorjaar 2024.

DC Drunen wordt ontwikkeld op bedrijventerrein ‘Metal Valley’ – een locatie die al vele decennia gekenmerkt wordt door economische activiteit. Niet in het weiland dus, maar op reeds bebouwd terrein, in een omgeving die gewend is aan bedrijvigheid. Na sloop van een verouderde productielocatie en een grondige sanering is het gebied rijp voor nieuw ondernemerschap. Ontsloten met bestaande infrastructuur, en in de gemeente Heusden die de komst van ondernemerschap toejuicht. Dé plek dus voor uw nieuwe distributiecentrum.

DC Drunen ligt in de logistieke hotspot Tilburg-Waalwijk, vlak bij de A59, dé logistieke as Nederland-Duitsland, en is via A27 en A2 ook goed ontsloten in de noord-zuidrichting. Waalwijk en ’s-Hertogenbosch met hun binnenvaartterminals liggen in de directe nabijheid. Dienstverleners met een groot logistiek belang voelen zich hier thuis en creëren samen de synergie voor succesvol zakendoen.