DC Drunen

Op de oude locatie van LDM op bedrijventerrein Metal Valley in Drunen ontwikkelt VolkerWessels Logistics Development een 'state of the art' distributiecentrum met kantoor en ruime parkeervoorziening op eigen terrein. 30.000 m² logistieke ruimte gelegen op een strategische slimme plek. Een ontwikkeling gericht op de toekomst, maar met oog voor de historie van het gebied. Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op voor meer informatie!
.
.

Centraal en goed bereikbaar

De locatie

DC Drunen is gelegen in de regio Tilburg-Waalwijk, in 2022 opnieuw aangemerkt als Nummer Eén Logistieke Hotspot van Nederland. Een plek waar vele dienstverleners zich graag vestigen. Maar tot op heden gold ook hier: de vraag overstijgt het aanbod. Daarin komt nu verandering. Wie zoekt naar een kwalitatief hoogwaardige logistieke locatie heeft binnenkort een unieke kans. Beschikbaar vanaf voorjaar 2024.

Meer informatie

inpakken en verhuizen

Het gebouw

DC Drunen beslaat maar liefst 32.600 m2, een oppervlak dat in deze regio niet vaak beschikbaar is. Het distributiecentrum is voorzien van een kantoor aan de voorzijde, meer dan voldoende loadingdocks en een ruim bemeten voorterrein met manoeuvreerruimte voor grote combinaties. Parkeergelegenheid is ruim voorhanden en uit te breiden, en zwaar verkeer en personenverkeer worden direct na het hekwerk gescheiden. Praktisch en veilig! De architectuur verwijst naar de geschiedenis van metaalbewerking op het terrein. Dat maakt DC Drunen óók nog eens een representatieve locatie.

Meer informatie

Specificaties

DC Drunen is ontworpen volgens de laatste specificaties in logistiek en bedrijfsmatig vastgoed, onder meer de vrije hoogte en vloerbelasting voldoen aan de laatste normen waardoor u profiteert van zo efficiënt mogelijk ruimtegebruik. Onderstaande punten behoren tot het standaard opleveringsniveau.

Meer informatie

Contact

VolkerWessels Logistics Development B.V.
Ravenswade 2, 3439 LD Nieuwegein
Postbus 370, 7460 AJ Rijssen

Tel: +31 88 186 6 182
KVK gegevens:
Statutair gevestigd te Rijssen, KvK-nr. 61859788

Mail direct